I dërguari i Zotit | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Një pijanec pasi kthehet në shtëpi dhe mbaronë punë me nevojat personale, drejtohet në dhomë... I thotë gruas: Sa i mire qe jame, me duket se jame rob
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Ditelindja e saj | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

I dashur – Çfarë më ke blerë për ditëlindje?
E sheh atë Ferrarin e kuq?
- Po e shoh.
- Me atë ngjyrë ti kam blerë çorapet!.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Horoskopi i Seksit – Sa të zjarrtë jemi sipas shenjës zodiakale

Nga toni noa.al

Të sunduar nga Marsi, të lindurit e kësaj shenje janë të vrullshëm dhe plot pasion. Gjithashtu në erotikë, janë të bollshëm, të guximshëm, por nganjëherë edhe të pamatur. Meshkujt janë shpesh shumë burrërorë, por kanë pak sukses me seksin e kundërt. Ndërsa femrat janë mjaft të pavarur dhe disi "mashkullore”. Në përgjithësi një shenjë që i përket aventurave të reja dhe përvojave me bollëk.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Burri hyn në internet për të parë porno, sheh gruan në 11 video | NOA

Nga toni noa.al

Burri tregoi se kishte qenë “lumturisht i martuar” për 16 vjet para se të lundronte në sajtin e mallkuar të internetit
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Studimi, deri në cilën moshë mund të kryeni marrëdhënie seksuale | NOA

Nga toni noa.al

Një studim i kohëve të fundit ka treguar se të kesh një jetë seksuale të kënaqshme përmirëson cilësinë e jetës tek të moshuarit. Studimi është kryer në Spanjë, në universitetin Rey Juan Carlos de Madrid, dhe synon gjetjen e faktorëve që ndikojnë në jetën seksuale tek moshat e treta.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Mjeku i suksesshëm | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Një shqiptar hap një ordinancë në Gjermani. Puna i shkon për mrekulli. Pacientët fillojnë të ikin nga klinikat gjermane dhe të vijnë e të shërohen
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Lutja | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Në një darkë, në të cilën janë ftuar edhe fqinjët, djali i vogël fillon lutjen: - Zot të falënderoj që më ke dhënë kaq prindër të mirë.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Kartelat | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

I ankohet shokut: - Mi kanë vjedhur të gjitha kartelat e bankës! - A je paraqitur në polici? - Jo dhe nuk do ta bëj! - Pse? - Sepse ai që mi ka
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Kërkojnë sqarime | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Shkon burri te predikuesi dhe pyet: - Një ditë gruaja u përkul te frigoriferi, më erdhi mirë... dhe kreva marrëdhënie, a është mëkat? Ai qeshet dhe
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Pishina | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

I tregon shokut: - Sot isha në pishinë, ndërsa pas gjysmë ore më larguan. - E pse?- i thotë shoku. - Urinova në pishinë. - Po çka ka lidhje...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!