Giulietta vjen me transmision manual me 6 shpejtësi dhe sistemin start-stop | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Italianët kanë vendosur ta bëjnë Giulietta-n më të favorshëm për blerësit evropian në një mënyrë paksa të pazakontë. Turbo-motori ekzistues
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Që nga Twingo e deri te Espace e re | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Shefi i marketingut i “Renault-it”, Stephen Norman në intervistën e dhënë për revistat automobilistike shkurt i prezantoi novitetet të cilat ky
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Audi Q5, koha për ndryshime | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Audi Q5 në treg është tashmë disa vite, kështu që tani është gati ‘Facelift’-i për këtë model të popullarizuar. I vërejtur me një sasi
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Që nga Twingo e deri te Espace e re | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Shefi i marketingut i “Renault-it”, Stephen Norman në intervistën e dhënë për revistat automobilistike shkurt i prezantoi novitetet të cilat ky
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Mazda CX-5 e re, arrin maksimalen në testin e përplasjes IIHS | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Crossover-i i rim kompakt i Mazda-s, CX-5, mund të lavdërohet me kritika mjaft të mira, kur bëhet fjalë për harxhimet dhe karakteristikat dhe dinamikat e...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Tushek Renovatio T500 | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Tushek Supercars ka zbuluar modelin e ri Renovatio T500. me një pamje agresive, ky automobil është bazuar në K1 Roadster, përdor shasi kromi dhe ka...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Shefi i “Apple”, vizitë surprizë në Pekin - Lajmetsot.com

Nga LajmetSot www.lajmetsot.com

Vizitë surprizë në Pekin e administratorit të deleguar të “Apple”, Tim Cook. Pasardhësi i Steve Jobs do të takohet me disa eksponentë të
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Twitter parashikon ecurinë e kompanive - Lajmetsot.com

Nga LajmetSot www.lajmetsot.com

Twitter nuk është vetëm një tregues i humorit dhe aktiviteteve të abonentëve të tij, por mund të përdoret edhe për të parashikuar ecurinë e ...
me shume
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Lind web site për mbrojtjen e ambjentit - Lajmetsot.com

Nga LajmetSot www.lajmetsot.com

Quhet “Climate-Adapt” web site i ri interaktiv, i krijuar për të ndihmuar ekonomitë evropiane për t’i bërë ballë ndryshimeve të klimës. Platforma, e ...
me shume
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Audi Q5, koha për ndryshime - Lajmetsot.com

Nga LajmetSot www.lajmetsot.com

Audi Q5 në treg është tashmë disa vite, kështu që tani është gati ‘Facelift’-i për këtë model të popullarizuar. I vërejtur me një sasi ...
me shume
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!