Kanceri i vezoreve, femrat e gjata me te rrezikuara | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Gjatësia, si një nga kriteret për t’u cilësuar femër e bukur, ndoshta nuk është diçka edhe aq pozitive. Një studim fundit ka gjetur lidhje me
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

U janë skuqur sytë, rrini larg kompjuterit ! | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Nëse sytë u janë skuqur, janë tharë, ju djegin dhe ju irritojnë, është shumë e qartë se një pjesë të konsiderueshme të kohës keni kaluar para
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Ekspozimi i fëmijëve ndaj mikrobeve siguron një jetë më të shëndetëshme | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Nga një studim i ri del se ambjentet e papastra mund të ndikojnë për mirë në shëndetin e njeriut. Shkencëtarët kanë zbuluar se minjtë e laboratorëve
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Simptomat psikike që nuk duhet anashkaluar | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Disa simptoma fizike thjesht mund të jenë pasojë e problemeve fizike, por ka gjasa të ndodhë edhe e kundërta. Nëse ju mundon njëri nga këto simptoma,
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Kush përdor biçikletën, shfaq probleme seksuale

Nga NOANewsofalbania noa.al

Gjithmonë është thënë se çiklizmi mund të shkaktojë disa probleme të natyrës seksuale te burrat, pasi shala e biçikletës, mund të ndikojë te shëndeti riprodhues i tyre. Por tani rezulton se dy rrotat, janë gjithashtu edhe një rrezik për gratë.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Puna e mbron zemrën, makina dhe TV e shkatërrojnë

Nga NOANewsofalbania noa.al

Edhe nëse rri në zyrë nga ora 8 e mëngjesit, deri në 8 të darkës, mos kini frikë. Jeni më të shëndetshëm se ata që mund të kenë bërë xhiro me makinë gjithë ditën. Apo se ata që mund të kenë parë vetëm filma në televizor.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Keshillat e mjekeve per te qene te shendetshem | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Si të shmangni problemet e hipertensionit, zemrës, kancerit, hollimit të kockave e shumë sëmundjeve të tjera, këshilla dhe sugjerime për parandalimin
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Kanceri mund të parandalohet | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Më shumë se gjysma e sëmundjeve kancerogjene mund të parandalohen, tregon studimi i ri, të cilin e kanë përfunduar hulumtuesit nga universiteti në
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Simptomat e kancerit që duhet t’i njihni | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Pacientët me vite injorojnë simptomat që me muaj ju shfaqen. Cilat janë ato simptoma që nuk duhet t'i injoroni? Një studim britanik ka treguar se
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Autizmi, injoranca, keqkuptimet dhe mungesa e shqetësimit shoqëror | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Autizmi është çrregullim zhvillimor, mjaft i përhapur, i cili tek shumica e personave të tillë vazhdon edhe në moshën madhore. Është konsideruar
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!