Françeska: “Edi i bezdisur, hiqet sikur di gjithçka”; Gerta: “Do takohem jashtë me Arbrin” | Big Brother Albania

Nga genti bigbrotheralbania.me

Banorët qëndrojnë në oborr duke biseduar për motin. Ermali i thotë Edit, që parashikimet e tij për motin nuk kanë qenë të sakta, pasi ai ka pohuar se do të vazhdojë të bjerë shi, ndërkohë që koha është hapur. Më pas Ermali e Edi diskutojnë për drejtimet e qyteteve nga pika ku ata ndodhen.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Arbri e Gerta komentojnë puthjen; Graciano e Françi: “Do të ketë dy të eliminuar këtë javë” | Big Brother Albania

Nga genti bigbrotheralbania.me

Pasi fiken dritat nga Vëllai i Madh, disa nga banorët shtrihen për të fjetur, ndërsa disa të tjerë vazhdojnë që të bisedojnë me njëri-tjetrin, edhe pse Vëllai i Madh i ka lajmëruar se ka ardhur koha për gjumë.
Arbri bën shaka me Gertën lidhur me puthjen që i kanë dhënë njëri-tjetrit në kuadër të shakasë.

Tani, Erioni e Graciano dalin në kopsht për të pirë cigare dhe fillojnë të bisedojnë e të
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Erioni e Gerta, zënkë; Gerta: “Kur flet me Erionin, zëre se flet me vete” | Big Brother Albania

Nga genti bigbrotheralbania.me

Erioni dhe Liami diskutojnë me njëri-tjetrin në kolltukun afër oxhakut, rreth ditëve të qëndrimit brenda shtëpisë së Big Brother. Erioni i tregon se ata kanë më shumë se dy muaj që qëndrojnë brenda shtëpisë. Erioni thotë se i ka numëruar ditët dhe janë bërë 63.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Funksionet e radios | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Ne nje komisariat sjellin radio te reja. Shefi i madhe mbledh gjithe policet dhe fillon ti shpjegoje funksionet e radios. Pasi kishte shpjeguar per 15 minuta
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Te burgosurit | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Nje i burgosur hyn ne qeli dhe takohet me nje te burgosur tjeter Mirese erdhe ne qeline time, perse te kane denuar, e pyet i burgosuri i vjeter -Eh, perlava
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Do vrase veten | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Ajo: - I dashur do vrase veten! Ai: - Si the ? Ajo: - Po ja do fus gishtat ne prize Ai: - Mos, larg qofte, se me djeg instalimet.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Kujtesa - HumorShqip.net

Nga greta www.humorshqip.net

Gruaja dhe burri po kryejnë marrëdhënie, mirëpo assesi nuk po e arrijnë kulmin. Kalojnë tre orë dhe burri ulet në një skaj të krevat, e ndez një - Qendra e humorit dhe argetimit...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Shpjegimi profesional - HumorShqip.net

Nga greta www.humorshqip.net

- Babi më thuaj si kam lindur!. - Biri im, e kam ditur se një ditë do të më pyesësh për këtë. Ja kështu. Babi dhe nëna kanë bërë një copy/paste - Qendra e humorit dhe argetimit...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Mjeku dhe pacienti - HumorShqip.net

Nga greta www.humorshqip.net

Një pacient i shqetësuar e pyet mjekun: - Doktor, çfarë kam? - Nuk e di, nuk e di... - E kur do ta dini? - Nesër, pas obduksionit. - Qendra e humorit dhe argetimit...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Shërbëtori… | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Shtjefni ishte shërbëtorë në një familje shkodrane. Mirëpo për gjithëçka e keqe që ndodhte në familje, gjithëmonë e bënin përgjegjës
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!