Peugeot me modelin e ri RCZ Brownstone | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Peugeot ka paralajmëruar modelin RCZ Brownstone, i cili do të ketë një seri të limituar prej vetëm 150 ekzemplarëve. RCZ Brownstone dallohet me
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

VW Beetle Convertible më 2013 | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Për VW Buba-n e re, të gjithë flasin se është më bindëse se gjenerate e kaluar, e cila nuk kishte patur aq sukses në treg. Por duket se është mësuar...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Audi R8 facelift, premiera në vjeshtë | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Tashmë një kohë është përfolur për ri-modelimin e versionit sportiv të Audi R8, i cili në treg gjendet tashmë 6 vite. Dhe kësaj i kontribuon edhe...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Fisker Atlantic së shpejti në treg | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Kompania “Fisker” në sallonin e automobilave në Nju-Jork do të prezantojë versionin e saj që mund të jetë rival i ardhëm për BMW seria 5 dhe...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Mirësevjen Chrome OS (foto) | InfoLajme.org

Nga Info-lajme info-lajme.org

Mirësevjen Chrome OS (foto)
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Peugeot me fotot e para të modelit 408 | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Prodhuesi francez Peugeot, ka botuar fotot e para të modelit 408 për tregun evropian. Shtetet e para që do ta fitojnë këtë model janë Ukrainë dhe
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Fiesta ECOnetic më ekonomik | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Filloi prodhimi i modelit të ri Fiesta ECOnetic, deri më tani automobili më ekonomik i prodhuesit evropian “Ford-it”. Fiesta ECOnetic, të cilin e vë
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Version i ri Seat Leon FR | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Është prezantuar versioni i ri i modelit sportiv Seat Leon FR, nën emrin Supercopa Edition. Shtesat impresive në karroceri për modelin Leon, japin pamje
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Toyota Avensis, komoditet dhe efikasitet | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Toyota Avensis e re ka trashëguar tiparet e komoditetit, prakticitetit dhe kursimin nga gjenerata e tretë e këtij modeli. Ky model i ri mund të
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Ford ka zbuluar modelin Explorer Sport | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

I përshkruar si Crossover pa kompromis, ky model karakterizohet për pjesën e përparme sportive, përpunimin e shkëlqyer me ngjyrë të zezë, dritat e
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!