Mos merrni fryme me goje | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Ndoshta era e pakëndshme e gojës suaj nuk vjen nga dhëmbët, por nga frymëmarrja me anë të gojës. Nëse merrni frymë me gojë dhe jo me hundë,
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Hap i madh drejt shërimit të sëmundjeve degjenerative të syrit | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Shkencëtarët britanikë nga University College London Institute of Ophthalmology kanë arritur që me transplantimin e fotoreceptorëve të ripërtërijnë
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Ajri ultrasonik mund të shkatërrojë kancerin e prostatës | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Ajri ultrasonik me tension të lartë mund të shkatërrojë kancerin e prostatës pa efekte serioze anësore karakteristike për terapitë e tjera, ka zbuluar
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Shenjat diabetit | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Sipas Diabetes Association në Indi, rreth 98 për qind të të gjitha rasteve të diabetit, i përkasin kategorisë 2, lloji i diabetit jo i varur nga
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Optimistët më pak të rrezikuar nga sulmi në tru | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Njerëzit e lumtur dhe optimistë janë shumë më pak të ekspozuar ndaj rrezikut për sulm në zemër ose në tru, sugjerojnë rezultatet e studimit të kryer
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Vaksinë për meshkuj kundër shtatzënisë | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Një mjet plotësisht i besueshëm për kontracepsion së shpejti do të jetë në dispozicion edhe për meshkujt. Ky injeksion në penis u ofron atyre
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Sheqernat e fshehura në ushqim, të rrezikshme sikurse yndyra dhe kripa e tepërt | Keshilla.NET

Nga greta www.keshilla.net

Derisa kujdes i madh i kushtohet kripës, yndyrave dhe kalorive në ushqimin të cilin e hamë, neglizhohet sheqeri i cili rrit rrezikun nga diabeti dhe
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Kakao ulë kolesterinën | Sekrete Bukurie

Nga genti www.sekretebukurie.com

Shkencëtarët amerikanë kanë bërë të ditur që konsumimi i produkteve që përmbajnë kakao, duke përfshirë çokollatën e zezë, mund të ulin nivelin
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Embrionet e ngrira, lind fëmijë edhe pas 18 vitesh në frigorifer | NOA

Nga toni noa.al

NOA.al/ Lorena Xhezairi - Një femër izraelite, Orit Koter-Cohen ka arritur të thyej rekordet e shtatzënisë. Rreth 20 vite më parë ajo kishte vendosur të bënte fëmijë “in-vitro”, por diçka shkoi keq dhe Cohen hoqi dorë, duke pranuar të ruajë embrionet e ngrira.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Hamburgeri dy vjet i fotografuar ditë pas dite, sa e ruajti freskinë (FOTOT)

Nga toni noa.al

Fotografja njujorkeze Sally Davies festoi dyvjetorin e projektit të saj ‘Happy Meal’. Ky projekt konsiston në fotografimin e një hamburgeri që amerikania e ka blerë në vitin 2010 dhe të cilit i bën foto çdo ditë duke treguar se ushqimi është ruajtur shumë mirë edhe pse ka kaluar shumë kohë.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!