Hakeri i VIP-ave, rrezikon deri në 60 vjet burg - Metropol

Nga ballkan www.balkanweb.com

Është konsideruar si hakeri i personave VIP. Në mesin e “viktimave” të tij janë emra të njohur si Christina Aguilera, Mila Kunis, dhe Scarlett Johansson.

Fotot e tyre private dhe intime kanë përfunduar në web duke ngjallur shumë polemika dhe gjithcka ka ndodhur për faj të Christopher Chaney, një 35 vjeçar nga Jacksonville, Florida, i ci
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Bien çmimet e naftës | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare kanë rënë pas deklaratës së Arabisë Saudite se do të rrisin furnizimin me naftë.Çmimi i naftës që ra ...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Las Vegas Events

Nga britanihills www.vipnvegas.com

Las Vegas Events Planning: Preview our events Calendar for upcoming Las Vegas events in 2012. Special Discounts are also available for monthly LAS Vegas Events when purchasing in advance.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Vodka faces ban over links to Russia's rulers.

Nga wegi5mary www.themoscownews.com

Vodka may be indelibly linked with Russia, but a new brand called “Volodya i Medvedi” could damage the country’s interests, according to the Patent Agency.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Vdes shpikësi i Red Bull | LajmeShqip.com

Nga admin www.lajmeshqip.com

Vdiq në moshën 89-vjeçare shpikësi i formulës së pijeve energjike, nga e cila u frymëzua edhe Red Bull që shumë shpejt pushtoi botën
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Gjermania, rreth 27 milion euro të tjera për Kosovën | LajmeShqip.com

Nga admin www.lajmeshqip.com

Gjatë konsultimeve ndërqeveritare gjermano-kosovare për bashkëpunim ekonomik zhvillimor, Qeveria gjermane është zotuar për një mbështetje të mëtejshme të vendit më të ri në Evropë
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!