Hormonet | A e din se...?

Nga genti www.aedinse.com

A e din se…Nëse ne do të jetonim në errësirë të plotë, në do të ndiqnim një cikël të tillë në ditë-natë që do t’i kalonte 25-orët. “Ora gjenetike” kontrollon temperaturën e trupit, sekretimin e hormoneve dhe shumë aktivitete të tjera të nivelit qelizor.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Mjekimet | A e din se...?

Nga genti www.aedinse.com

A e din se…Po për këtë arsye edhe recetat mjekësore të dhëna nga mjekët zbatojnë një orar të caktuar. Sipas rasteve më të shpeshta mjekimet merren zakonisht në mëngjes dhe në darkë.,,
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Marrëdhënia seksuale | A e din se...?

Nga genti www.aedinse.com

A e din se…Njerëzit, zakonisht, pëlqejnë seksin gjatë natës, pikërisht para kohës së gjumit, krahasuar me çaste të tjera gjatë ditës.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

51-vjeçari me pamje të frikshme - Lajmetsot.com

Nga LajmetSot www.lajmetsot.com

But Lauw Tjon Eng, lëkura e të cilit është prekur nga një tumor i rrallë, nuk del kurrë në rrugë gjatë ditës për të
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Martesa masive në Korenë e Jugut - Lajmetsot.com

Nga LajmetSot www.lajmetsot.com

Në Korenë e Jugut, në 24 mars, 3730 çifte janë martuar… njëkohësisht. Në fakt, shumica e tyre thjesht janë rimartuar për të marrë pjesë ...
me shume
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

78 vjeçarja, snajperistja më e vjetër në botë | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Derisa shumica e njerëzve në moshën e saj zakonisht bartin syzet, indiania Chandra Tomar (78) në dekadën e tetë të jetës nuk ka pushuar të jetë...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Geneve : Unaza diamantit 150-karateshe | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Kompania e madhe e bizhuterive “Shawish, me seli në Gjenevë, ka bërë një unazë diamanti 150-karatësh, e cila është prerë nga një diamant i vetëm...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Kafeneja më e vogël në botë | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Adam Lowiss është pronari i kafenesë më të vogël në botë. Little Espresso Co mund të mbajë vetëm 4 persona, 2 të ulur dhe 2 të tjerë që presin
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Babai e mbante në sallon këtë dhe ti e shkatërrove? | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Djali i njeriut të shtatë më të pasur në botë është nën hetim pasi u përfshi në një përplasje fatale me makinën e babait të tij, një Mercedes
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Besoni në fantazma? | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Një fantazmë është kapur nga kamera duke përplasur një pako sheqerkash në një supermarket pas orarit të mbylljes. Xhirimi tregon hedhjen e pakos në
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!