E dogjën me acid në fytyrë, vdes ish-valltarja pakistaneze | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Fakhra Younus, 33 vjec u hodh nga kati i gjashtë i një godine në Romë, Itali sepse nuk duronte dot më pamjen johumane që kishte marrë fytyra dhe trupi i...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Syri i Saharës xhiruar nga gjithësia | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Astronauti holandez Andre Kojpers, anëtar i ekuipazhit të Stacionit Kozmik Ndërkombëtar (MKS) ka fotografuar kraterin gjigant të kuqërremtë në...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Macja shfaqet në ndeshjen e basketbollit | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Në ndeshjen e basketbollit mes Maccabi TelAviv dhe Bnei HaSharon është shënuar një detaj i pazakontë, kur një mace është paraqitur në terren,
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Panik në avion, çmendet kapiteni | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Çmenduria e pilotit ka ngjallur panik në një nga fluturimet e kompanisë JetBlue, nisur nga Nju Jorku e me destinacion Las Vegasin. Kur ndodhej në një
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Rusi ha shokun e tij të pijes pasi i mbaron mezja | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Një rus ka vrarë personin me të cilin po pinte për shkak se mbaruan mezet dhe më pas e hëngri atë bashkë me miq. Ata po bënin një festë me vodka.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Teshtima ia nxjerr qafën nga vendi | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Një femër nga Australia e ka lëvizur qafën nga vendi si pasojë e teshtitjes. 28-vjeçarja Monique Jeffrey ka dislokuar dy vertebra në qafën e saj duke...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Ashensor për qentë | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Për shkak të numrit të madh të qenve me mbipeshë në Britani të Madhe është dizajnuar ashensori i parë për qentë. Një hulumtim shokues ka treguar...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

51-vjeçari me pamje të frikshme | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

But Lauw Tjon Eng, lëkura e të cilit është prekur nga një tumor i rrallë, nuk del kurrë në rrugë gjatë ditës për të mos trembur njerëzit por kjo...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Harabeli që ha peshk | Kuriozitete

Nga greta www.kuriozitete.net

Ky bilbil ka kapur një peshk duke thyer hapur rregullat që ‘një peshk nuk hahet’ kur u filmua nga kjo kamer. Ai fare gjakftohtë e ha atë dhe nuk
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Psikika | A e din se...?

Nga genti www.aedinse.com

A e din se…Por ritmi i organizmit shfaq edhe ndryshimet që ndodhin në sferën psikike, çka mund të pasohet edhe me dëmtime nëse ndodhin çrregullime...
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!