OPEC rrit prodhimin e naftës në 31 milionë fuçi naftë në ditë | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Oferta për naftë e Organizatës së Vendeve Eksportuese të Naftës (OPEC) ka arritur në nivelin më të lartë të 4 viteve të fundit. Autoritete të
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Stavros Dimas: Nuk e rinegociojmë detin, Tirana të reflektojë

Nga toni noa.al

Deputetët grekë: Rezervat e gazit në Jon, ja pse shqiptarët i thanë "jo" marrëveshjes për detin...

Athinë, 21 prill 2012, NOA - Gjatë raportimit në Komisionin për Politikën e Jashtme dhe Mbrojtjes, ministri i Jashtëm grek, Stavros Dimas ka deklaruar se Greqia nuk do të rinegociojëë marrëveshjen për kufirin detar me Shqipërinë, por i kërkon Tiranës zyrtare të gjejë mënyrën për t’i dhënë fuqi ju
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Francë, në garë me Ferrari 24 milionë euro | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Turi i makinave mbledh cdo vit në Nicë të Francës, makinat më të bukura dhe më të rëndësishme nga mbarë bota. Ky eveniment zgjat pesë ditë dhe
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

SHELL kërkon naftë në Shpirak, Shkodër, Lezhë e Elbasan | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Dy kompani, ndër të mëdhatë në sektorin botëror të naftës, SHELL dhe Petromanas Energy, do të investojnë këtë vit rreth 50 milionë USD për
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

BERZH: Shqiptarët konsumojnë më pak ushqime

Nga toni noa.al

Përfaqësuesi i BERZH-it në Tiranë tha se kjo krizë ka ndikuar në buxhetet e 60 % familjeve shqiptare e rrjedhimisht edhe në jetesën e tyre, duke ulur ndjeshëm edhe konsumin e mallrave ushqimorë.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Rama: FMN po pohon krizën, plani i Qeverisë “Pas meje të bëhet qameti”

Nga toni noa.al

Në tryezën e Partisë Socialiste për zhvillimin kombëtar, kreu i saj Edi Rama u theksoi se deklaratat e Fondit Monetar Ndërkombëtar kanë treguar në vijimësi krizën në të cilën po futet Shqipëria.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Qeveria vendos të lejojë mbetje metalike alumini dhe bakri për riciklim në Shqipëri | NOA

Nga toni noa.al

Këshilli i Ministrave vendosi në mbledhjen e sotme autorizimin e një kompanie (“Ama Recycling”, sh.p.k.), për importin e mbetjeve metalike të aluminit dhe të bakrit.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Rritja e çmimeve të karburantëve në SHBA zemëron shoferët | AutoLajme.com

Nga genti www.autolajme.com

Çmimet e naftës në nivel botëror janë rritur ndjeshëm gjatë gjashtë muajve të fundit. Kjo ka shqetësuar konsumatorët dhe po vështirëson rritjen
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Lista C përfshin vendburimet dhe rezervat e reja të naftës

Nga ornela www.shekulli.com.al

Luis Tanushi / Emirjon Senja Debati për shitjen e “Albpetrol-it” mori një rrjedhë tjetër në momentin kur deputetët e djathtë propozuan ndryshime të tjera në ligj, të cilat do të miratoheshin bashkë me draftin fillestar. Propozimet e të djathtëve kishin [...]
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!