I vetmi me të cilin kam fjetur | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

E pyet burri gruan: - Më trego drejt, a jam unë i vetmi me të cilin ke fjetur? - Kuptohet i dashur! Me të tjerët kam qëndruar zgjuar gjithë natën.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Pertaci | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Ishte nje familje. Ne brendesi te kesaj familje ndodhej nje djal pertac. Babai gjeti belane,dhe nje dite e futi ne nje thes vendosi ta hedhi ne lum. Duke ecur
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Tapioka | A e din se...?

Nga greta www.aedinse.com

A e din se…Tapioka kjo është lloj bime që prodhohet nga rrënjët e një bime që duket si shkurre. Rrënja përdoret për puding, por shkurrja mund të ketë pasoja vdekjeprurëse.
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Aksidenti | Barcoleta Shqip

Nga greta www.barcoletashqip.net

Një bionde duke vozitur shkon dhe e godet një kamion të parkuar. Vozitësi e nxjerr nga vetura, e vizaton një rreth në trotuar dhe i thotë mos e shkel
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Është e qartë | Barcoleta Shqip

Nga greta www.barcoletashqip.net

- Çfarë do të thotë ‘është e qartë’? – pyet mësuesja nxënësit. Njëri çon dorën dhe fillon të përgjigjet: - Babai im vozit Mercedes, nëna
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Ndihma | Barcoleta Shqip

Nga greta www.barcoletashqip.net

Pasi ka dëgjuar se njëri nga pacientët në spitalin psikiatrik e kishte shpëtuar një tjetër nga vetëvrasja duke e nxjerrë nga vaska e banjës, drejtori
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Ngushëllimi | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Gruaja kthehet në shtëpi pas një ditë të keqe, shtrihet në krevat dhe thotë me pikëllim: “Askush nuk më do... E gjithë bota më urren!” Ndërsa
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Krevati | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Një mashkull paraqitet te mjeku dhe i thotë: - Doktor, secilën herë që shtrihem në krevat, mendoj se dikush është nën të. Kur hy nën krevat mendoj
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Përfundo atë që fillon | Barcoleta Shqip

Nga genti www.barcoletashqip.net

Terapisti im më ka thënë se mënyra më e mirë për të arritur qetësinë e vërtetë shpirtërore është që të përfundoj atë që filloj. Deri më
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Vajza e re nudo | Barcoleta Shqip

Nga greta www.barcoletashqip.net

Një vajzë e re hyn ne një lokal komplet nudo. Afrohet para banakut dhe porosit një birre. Kamarieri mbet pa levizur duke e pare.. -Cke ja bën vajza, -
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek miqt. Nuk keni llogari ende ? bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!
Duhet të jeni të kyçur për ta dërguar këtë mesazh tek grupi. Nuk keni llogari ende ? Bashkohuni me ne tani , dhe sigurisht është falas!

Login Në My Site

Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!

Kërkohet kyçja që të mund ta publikoni Lajmin E Ri

Publkimet e të panjohurve nuk janë të lejuar! Ju duhet kyçeni për ta publikuar. Nuk keni llogari ende? Bashkohuni me ne, është falas!